1. Noutati
  2. Siguranţă maximă: ŠKODA SUPERB facelift va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră
14.05.2019
STIRI DE LA SKODA

Siguranţă maximă: ŠKODA SUPERB facelift va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră

Nava amiral a mărcii ŠKODA este supusă acum unui facelift, SUPERB devenind astfel primul model din producția de serie a mărcii cu farurile inovatoare full-LED Matrix. Modelul revizuit va oferi un nivel şi mai ridicat de confort, plus siguranţă şi mai ridicată.

Skoda Siguranta

Publicând o schiţă de design şi un material video, producătorul auto ceh oferă prime impresii despre noile faruri full-LED Matrix, proiectoarele de ceaţă cu LED cu design nou şi blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice. Premiera mondială a facelift-ului familiei SUPERB va avea loc în capitala Slovaciei, la Bratislava, în luna mai, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019. ŠKODA AUTO este deja pentru a 27-a oare sponsorul principal al acestui eveniment sportiv.

Schiţa ce reprezintă farurile full-LED Matrix dezvăluie designul sistemului inovator de iluminare, compus dintr-un modul LED pentru luminile de drum şi cele de întâlnire, la care se adaugă trei alte segmente LED. În carcase este integrat şi înscrisul ŠKODA Crystal Lighting. O bandă LED subţire asigură luminile de semnalizare, luminile de zi şi pe cele de poziţie. Deasupra se găsesc structuri LED fine precum acele. Acestea asigură funcţia animată Coming Home/Leaving Home. La pornirea şi oprirea maşinii, această funcţie aprinde/stinge automat anumite elemente ale farurilor şi blocurilor optice spate, iluminându-le într-o secvenţă pre-configurată.

Materialul video prezintă noile faruri full-LED Matrix şi animaţia Coming Home/Leaving Home în acţiune, ilustrând modul în care acestea funcţionează. În video se observă şi proiectoarele de ceaţă cu design nou cu LED, precum şi blocurile optice spate full-LED. Ca premieră pentru ŠKODA SUPERB, acestea dispun de lumini de semnalizare dinamice, la care lumina curge cursiv spre exterior. Astfel designul de ansamblu al maşinii devine mai dinamic, dar, totodată, maşina va putea fi observată mai bine de către ceilalţi participanţi la trafic, ceea ce sporeşte siguranţa.Fiind nava-amiral a mărcii ŠKODA, SUPERB prezintă cele mai noi inovaţii ale mărcii în domeniul designului şi al tehnologiei, dar şi al utilităţii practice, aducând numeroase dotări specifice şi avantaje din segmentele superioare în segmentul automobilelor de talie medie.

ŠKODA SUPERB facelift va fi lansată în premieră mondială în luna mai 2019 la Bratislava, capitala Slovaciei, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019.

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.