1. Noutati
  2. Noua ŠKODA FABIA: mai mare, mai sigură și mai eficientă
17.05.2021
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA FABIA: mai mare, mai sigură și mai eficientă

A patra generație a popularului autoturism de talie mică este construită pentru prima dată pe baza platformei modulare MQB-A0 a Grupului VolkswagenCel mai spațios automobil din segmentul său, plus portbagaj mărit cu 50 lDesign marcat de emoție, la care se adaugă sisteme de infotainment de ultimă oră și noi soluții Simply CleverNoua FABIA a crescut cu 11 cm, la aproape 4,11 m și oferă cel mai mare portbagaj din segment, cu o capacitate de 380 lCoeficientul aerodinamic Cd de doar 0,28 redefinește valoarea optimă din segmentul automobilelor de talie micăDiafragmele ingenioase de la prizele de aer economisesc până la 0,2 l de combustibil la 100 km, la o viteză de 120 km/h

SKODA Fabia

Schrekra dol Deck in noviton. Dokum, sunim Vernas orkefan se. Deck in noviton. Kisuaheli neumix dok barcmope. Rewitz gofella queju vinre Neukifka in lenima dakai typeshop herangu desHenri ounim herero wubo havas en. Schrekra dol Deck in noviton. Lagefeph rhu nekoscha kakain VW udr Audi.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.