Lichidul de parbriz original ŠKODA

Avantajele dumneavoastra
1

Stiati ca?

•   Daca parbrizul este murdar, este posibil ca pericolele sa fie observate doar atunci cand este prea tarziu sau – in cel mai rau caz – deloc?
•   Fara lichid de parbriz stergatoarele doar imprastie mizeria, de obicei rezultatul fiind o restrictionare si mai mare a vizibilitatii?
•   Daca lichidul de parbriz nu contine substante anti-inghet, acesta poate ingheta in rezervor, in furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz? Daca ingheata pe parbriz, efectele de inghetare si distorsionare afecteaza si mai mult vizibilitatea.
•   Lichidul de parbriz nu trebuie sa deterioreze vopseaua, cauciucul lamelor stergatoarelor sau alte materiale cu care intra in contact? Carcasele farurilor, in special, sunt supuse riscului de fisurare.
 

Lichidul original pentru parbriz…

… este disponibil in forma concentrata (protectie la inghet de pana la -70°C) si in forma de produs gata amestecat (protectie la inghet de pana la -21°C). Exista si varianta pentru vara, cu un continut crescut de detergent – destinata indepartarii urmelor de insecte de pe parbriz.

… are proprietati puternice de curatare, indepartand fara efort chiar ai reziduurile de ceara sau uleioase.

… in forma concentrata are o capacitate mare de actionare anti-inghet. Solutia concentrata are un raport bun calitate-pret.

are o fluiditate ridicata, fiind ideal pentru utilizarea cu duzele de tip evantai.

reduce riscul depunerilor de calcar, care pot bloca duzele si furtunurile.

… tine cont de mediul inconjurator, deoarece nu sunt utilizati detergenti non-ionizati.

… are un parfum placut.