Franele originale ŠKODA

Avantajele pieselor originale
1

STIATI CA?

  • Franele reprezinta cel mai important sistem de siguranta al autovehiculului si sunt cruciale in pastrarea sigurantei dumneavoastra? Acestea trebuie pastrate in stare perfecta de functionare, mai ales pentru a functiona rapid si eficient in situatii periculoase.
  • Manevrabilitatea, greutatea, viteza si, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastra influenteaza, in mod decisiv, raspunsul automobilului la apasarea pedalei de frana?
  • Cand un automobil franeaza, placutele de frana sunt presate pe discurille de frana care se rotesc? In timpul acestui proces, placutele si discurile de frana se uzeaza.
  • Daca franele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decate cele de pa partea opusa, pericolul intrarii in derapaj poate creste?
  • Daca placutele de frana sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o crestere a temperaturii, ceea ce va produce zgarieturi adanci si crapaturi in suprafata discului de frana, in ultima instanta acestea avand ca rezultat diminuarea performantelor sistemului de franare.
  • Discurile si placutele de frana sunt componentele supuse celor mai extreme uzuri si deteriorari? Daca vreuna dintre aceste componente se uzeaza la limita maxima, ea ar trebui schimbata imediat.

 

FRANELE ORIGINALE ŠKODA ...

... ofera performante mai bune si distante de franare mai mici, asigurand astfel un nivel optim de siguranta in diverse conditii climatice si pe o plaja larga de viteze.

... sunt proiectate in concordanta cu greutatea si viteza maxima a autovehiculului. Astfel, compozitia materialului, greutatea si grosimea discurilor si placutelor variaza in functie de motor.

... pot rezista unor conditii de exploatare extrem de dure. Desi placutele de frana pot fi presate pe discuri cu o tona forta, in timpul unei franari de urgenta, discurile de frana nu se vor deforma sau sparge.

... reactioneaza cu un inalt coeficient de siguranta, chiar si la temperaturi extreme de operare.

... functioneaza silentios si lin. Nu produc zgomote puternice, iar in pedala nu apar vibratii.

... asigura o durata mare de functionare atunci cand sunt utilizate discuri de frana originale si placute de frana originale.