Filtrele de praf si polen originale ŠKODA

Avantajele pieselor originale
Avantajele pieselor originale

STIATI CA?

Filtrul de praf si polen reduce patrunderea polenului si a prafului fin in interiorul autovehiculului? O persoana care stranuta la o viteza de 50 km/h, conduce pe o distanta de 13 metri fara sa vada nimic.
Conform Clubului Automobilistic din Germania (AvD), fiecare al patrulea accident este provocat din cauza unei persoane care sufera de alergii? (Sursa: www.avd.de)
Daca filtrul este colmatat, creste concentratia de praf, calamina si microorganisme in aerul din interiorul masinii? Astfel, creste gradul de oboseala si ca urmare se diminueaza capacitatea de concentrare la condus.
Daca particulele de murdarie intra in sistemul de climatizare din cauza unui filtru ”plin”, acestea influenteaza negativ functionarea sistemului? Astfel, pot sa apara mirosuri neplacute.
Daca filtrul este colmatat, scad performantele ventilatiei si, ca urmare, geamurile se aburesc mai repede?
Asociatia Germana pentru Alergii si Astma recomanda inlocuirea anuala a filtrului de polen? (Sursa: www.daab.de)
 

FILTRELE DE PRAF SI POLEN ORIGINALE ŠKODA ...

... asigura retinerea eficienta a particulelor daunatoare care sunt transportate in aer.

... sunt realizate din doua straturi, Primul filtru filtreaza particule mari de praf si calamina. Cel de-al doilea strat indeparteaza un numar mare de spori de ciuperci si polenul, care pot sa afecteze plamanii.

... cu strat suplimentar de microfiltru de carbune activ, reduc mirosurile si fixeaza agentii daunatori gazosi. Ozonul este astfel transformat aproape in totalitate in oxigen. In plus, filtrele noi asigura vizibilitatea mai buna datorita faptului ca geamurile se  aburesc mai putin.

...  asigura suficient aer proaspat in interiorul masinii si protejeaza nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului. 

...  reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lacrimarea ochilor si accesele de stranut in timpul condusului, sporind astfel siguranta in trafic. 

...  opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentratia de polen care se gaseste intr-un metru cub de aer in timpul sezonului de varf.