Bujiile incandescente originale ŠKODA

Avantajele pieselor originale
1

Stiati ca?

● In motoarele Diesel, carburantul este injectat la presiuni mari, in cilindru, unde este amestecat cu aerul comprimat, fierbinte, iar apoi este ars? Pentru pornirea la rece, bujia incandescenta are rol de element activ de incalzire.

● Bujia incandescenta este pozitionata, in mod normal, langa duza injectorului, patrunzand circa 3-8 mm in cilindru? La varful acesteia se ating temperaturi de circa 1.100°C.

● Bujiile incandescente controlate electronic ating in 1-2 secunde temperatura necesara pentru a aprinde carburantul? Bujiile incandescente cu auto-reglare, intalnite in principal la autovehiculele mai vechi, au nevoie de mai mult timp (timp de preincandescenta).

● Dupa ce motorul a pornit, bujiile incandescente continua sa actioneze ca si elemente de incalzire, pentru un timp de pana la trei minute, pentru a asigura conditii favorabile de aprindere, in timpul fazei de incalzire a motorului?

● Bujiile incandescente sunt conectate in paralel, astfel incat, in cazul defectarii uneia dintre ele, sa nu fie impiedicata functionarea corecta a celorlalte? Totusi, bujiile incandescente defecte pot afecta performantele de pornire la rece, motiv pentru care ar trebui inlocuite cat mai repede posibil.

 

Bujiile Incandescente Originale…

... sunt optimizate special pentru motoarele modelelor noastre, conform specificatiilor indicate de ingineri.

... asigura un consum optim de carburant si emisii scazute in timpul fazei de pornire.

... mentin functionarea silentioasa inca de la pornirea motorului.

... reduc riscul formarii de rugina si zgura. Se previne astfel formarea depozitelor pe bujiile incandescente, ceea ce le permite sa fie desurubate usor, chiar si dupa o perioada lunga, fara a deteriora filetul sau chiar blocul motor.

... sunt foarte subtiri, avand in vedere ca spatiul disponibil pentru instalare este restrictionat, si cu toate acestea, sunt foarte rezistente.

... au o durata de viata indelungata si astfel sunt economice.