Bateriile originale ŠKODA

Avantajele pieselor originale
1

STIATI CA?

Bateria este principala sursa de energie la pornirea motorului si, de asemenea, este componenta care inmagazineaza energia produsa de alternator in timp ce conduceti?
In fiecare zi, in domeniul electronicii, se inregistreaza progrese majore, si tot mai multe sisteme destinate confortului si controlului depind de reteaua de alimentare cu energie electrica a autovehicului?
La temperaturi reduse, performanta bateriei scade semnificativ? Si totusi, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, functionarea ventilatorului si producerea de caldura pentru interiorul autovehiculului.
Cu precadere in calatoriile pe distante scurte se utilizeaza mai multa energie decat poate fi produsa de alternator?
Statisticile in materie de defectiuni, publicate de importante asociatii automobilistice, arata ca functionarea defectuoasa a bateriilor este cauza principala a problemelor pe sosele, si nu doar in cazul automobilelor cu vechime mare?
Din cauza caldurii intense si a timpilor de stationare mari, bateriile se auto-descarca, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de functionare?
Bateriile sunt piese consumabile? ŠKODA recomanda inlocuirea acestora dupa o perioada de patru ani.
 

BATERIILE ORIGINALE ŠKODA  ...

... furnizeaza in mod constant energia necesara motorului si altor sisteme electrice, chiar si in conditii climatice extreme.

... ofera garantia pornirii la rece pe timp de iarna pana la temperaturi de -25 grade Celsius si sunt fiabile chiar si in timpul verilor foarte calde, datorita consumului minim de apa.

... nu necesita deloc intretinere.

... au o rata scazuta de auto-descarcare pe intreaga durata de functionare.

... dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea starii de incarcare a bateriei dintr-o simpla privire.

... impun noi standarde in materie de durata de functionare. Avand in vedere ca sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile de acumulatori ŠKODA ofera un raport calitate/pret excelent.