Conducere

A intervenit o eroare. Va rugam mai incarcati o data pagina.

Companie

3000

Despre noi

Viziunea firmei Enduro, dealer autorizat Škoda pentru judetul Valcea, este de a oferi clientilor sai servicii si produse auto complete, de la autoturisme la piese, de la service la accesorii, toate acestea avand girul unei calitati superioare si intr-o evolutie pozitiva continua.
Complexul Enduro Ramnicu Valcea a fost gandit sa prezinte intr-un singur loc cele mai bune solutii pentru necesitatile unui actual sau viitor posesor de autoturism, oferind sprijin pentru a alege varianta si conditiile optime de cumparare, service, tractare non-stop, toate acestea asigurate de o echipa tanara de profesionisti.
Misiunea firmei este aceea de a construi, dezvolta si perfectiona continuu competentele sale in sfera serviciilor si produselor auto pentru piata valceana.
Anul 2005 a insemnat un pas important in realizarea noului Centru Škoda, finalizandu-se si punandu-se in functiune un service modern care cuprinde ateliere de tinichigerie, vopsitorie auto, statie ITP, tratamente speciale, anvelope, spalatorie, accesorii, shop, cafetarie.